Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Nou De Bergueda

Quan s’està en la cerca d’una empresa que ofereixi serveis de buidatge, la millor opció és buidatge de pisos a La Nou De Bergueda. Ells són un grup sòlid, molt bé establert, compromès i responsable, que duu a terme els treballs amb la millor qualitat.

Això es deu al fet que compten amb el millor personal, un grup de professionals molt bé capacitats, sempre disposats a brindar atenció especialitzada, respondre qualsevol interrogant i donar l’assessoria pertinent. Així mateix, treballen els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

Quant als espais que desocupen, es troben les cases, pisos, oficines, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, xalets, restaurants i bars. També s’exerceixen en hotels, hospitals, naus industrials, col·legis i fàbriques. Els objectes retirats són mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei i parts de components elèctrics.

buidatge de pisos

A més d’estris, catifes, teles, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Tot és portat fins a punts verds amb la finalitat que siguin reciclats, això permet contribuir a la conservació del medi ambient.

Cal destacar, es pot comptar amb l’extraordinari servei de buidatge de pisos en La Nou De Bergueda, en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes. Si es desitja deixar els espais amb una millor aparença, ells també poden fer-ho, doncs com a serveis secundaris, netegen, desinfecten i pinten.

Pel que fa als seus preus, són els més accessibles del mercat, a pesar que cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada íntegrament. A més, fan lliurament de la factura, quan culminen els seus treballs en el lloc. Per sol·licitar el pressupost, els seus usuaris solament han d’ingressar a la seva pàgina web i omplir el formulari amb la informació que allí indiquen.

També és vàlid comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en La Nou De Bergueda, 08698. Tot el personal sempre està allí disposat a brindar informació, respondre preguntes i aclarir qualsevol possible dubte que pugui sorgir.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button