Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Quar

El buidatge de pisos és un treball que pot prendre dies, requereix un gran esforç i fins a poder ser perillós. Això en els casos quan es requereix retirar els objectes a través d’escales o espais de reduïda dimensió. No obstant això, canvia quan es compta amb l’ajuda d’experts professionals a l’àrea, com nosaltres, buidatge de pisos a La Quar.

En buidatge de cases a La Quar li oferim la millor atenció, no importa quin sigui la seva propietat. Buidem des de cases, pisos, habitacions, garatges, restaurants i bars. Fins a la seva empresa, fàbrica, naus industrials. Fins i tot, realitzem aquest treball quan es donen successos com a incendis o desastres naturals com a inundacions. O quan es realitzen reformes i remodelacions.

Així que retirem, mobles, estris, andròmines, roba, catifes, electrodomèstics, màquines fora de servei, enderrocs, restes de paper, plàstic, cartró i fusta. Tots aquests elements els portem fins a punts verds, on són processats, amb els mecanismes necessaris perquè puguin ser reciclats o reutilitzats, també a abocadors autoritzats.

Doncs som conscients de l’impacte ambiental negatiu que podria causar i busquem evitar-ho costi el que costi. La nostra responsabilitat també es reflecteix en el tracte amb els clients, una vegada acabat el nostre servei, procedim a lliurar-li la seva corresponent factura. També arribem al lloc amb puntualitat i servim els 365 dies de l’any, durant les 24 hores.

buidatge de pisos

Això especialment, en aquestes circumstàncies on es fa necessari un buidatge d’urgència. En suma, estem homologats, ja que comptem amb els permisos i certificats que ens exigeix la llei, per complir el nostre treball. Cal destacar, que també estem en capacitat d’oferir treballs de neteja, desinfecció i pintura.

Cadascuna de les assistències significa un cost específic. Però una de les nostres millors característiques és que brindem els preus més econòmics de tot el sector. A sobre, si el client ens sol·licita, amb molt gust podem proporcionar-li el pressupost, que s’ajusti a les seves necessitats.

Per a això, solament han d’ingressar a la nostra pàgina web i omplir el formulari que allí es troba. També, es poden comunicar amb nosaltres als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, o simplement visitar les nostres oficines a La Quar, 08606. Allí gustosament li atendrem i assessorarem.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button