Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Rapida

Per a buidatge de pisos a La Rapida no existeix algun immoble impossible de buidar, per contra, sempre estan a l’altura de la situació, així que no hi ha gens de quina preocupar-se. Amb solament contactar-los ells es dirigeixen fins a la propietat amb la major puntualitat i s’encarreguen de tots els detalls.

Això gràcies al fet que compten amb excel·lent personal, un equip de professionals amb el millor concepte de responsabilitat, serietat i compromís. Si el teu buidatge és d’urgència, tampoc és problema, doncs poden fer-ho en menys de 24 hores, a més que treballen els 365 dies de l’any.

Els espais que buiden són cases, oficines, pisos, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, locals comercials, restaurants, bars, hotels, hospitals, naus industrials i fàbriques. D’allí retiren objectes com a mobles, estris, taulons, electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualitzades i màquines fora de servei.

buidatge de pisos

També, catifes, teles, roba, enderrocs, escombraries, cartró, ferro, paper, fusta i plàstic. És important esmentar que tot és processat fins a ser reciclats o reutilitzats. Tot amb la finalitat d’evitar danys en el medi ambient.

D’igual forma, netegen, desinfecten i netegen, sent aquestes accionis serveis secundaris o extra, que han de ser sol·licitats amb anterioritat. Entre altres coses, poden desocupar espais quan es produeixen incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense control.

Cal destacar, buidat de pisos en La Rapida és una empresa homologada, doncs compten amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de les lleis i l’ajuntament. En termes de costos, cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada amb un preu determinat, no obstant això, tots els preus són els més econòmics de tot el sector.

Per obtenir el pressupost, ells posen a la teva disposició diverses vies de contacte, per exemple la seva pàgina web on es pot ingressar i completar el formulari brindant la informació allí requerida. També, visitar les oficines situades en La Rapida o cridar directament als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Allí proporcionen tota la informació requerida.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button