Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Roca Del Valles

Cada vegada que busquis una empresa per a la desocupació del teu espai, solament contacta a buidatge de pisos La Roca Del Valles, ells són la millor. Es conformen pels més destacats professionals del sector, en suma a un servei de qualitat i els preus més accessibles de tot el mercat.

En el mateix ordre d’idees, buidat de pisos en La Roca Del Valles homologades així que compten amb tots els certificats i permisos necessaris per dur a terme el seu treball. Es regeixen per un fort sentit de la responsabilitat i el compromís, és per això que poden proporcionar la millor atenció i arriben amb puntualitat a cada lloc on són sol·licitats.

Aquests espais poden ser molt diversos, per exemple, cases, pisos, oficines, xalets, habitacions, pensions, restaurants, bars i col·legis. A igual que hospitals, hotels, naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus. Quant als objectes, poden extreure mobles vells, electrodomèstics danyats, teles, catifes, tot tipus d’andròmines i estris.

De la mateixa manera, taulons, parts d’ordinadors desactualitzades, màquines que no funcionen, escombraries, enderrocs, deixalles de jardineria i alguns materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

buidatge de pisos

Tot és portat fins a punts verds amb la finalitat que siguin reciclats o reutilitzats. Així reben el tractament necessari i d’aquesta forma s’evita causar qualsevol dany o impacte negatiu en el medi ambient.

Entre algunes de les particularitats d’aquesta empresa, es troba que estan disponibles per prestar els seus serveis de buidatge els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. També es poden contractar en casos on s’efectuïn reformes d’obres o es presentin inundacions, incendis i la síndrome de Diògenes.

D’altra banda, els seus preus són els més accessibles del mercat, a pesar que cada assistència representa el pagament d’un preu determinat. Els serveis secundaris són neteja i pintura. Per acabar, es pot demanar el pressupost personalitzat, solament amb completar el formulari que es troba a la seva pàgina web. També cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en La Roca Del Valles, 08430.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button