Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Rovira Roja

Una empresa sòlida, confiable i compromesa és buidatge de pisos La Rovira Roja, compten amb molts anys de trajectòria i experiència que els han posat en el lloc número 1 de tot el sector. Contactar-los fa possible que el buidatge es doni en les millors condicions, de temps rècord, sense contratemps i excel·lent preu.

Solament fa mancada contactar-los i ells en primer lloc, fan lliurament del pressupost, per a això solament és necessari ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari. Tot des de la comoditat de la llar, també posen a disposició els nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o si es prefereix, sempre resulta perfecte visitar les oficines en La Rovira Roja.

Ara bé, els espais on es desemboliquen són cases, oficines, pisos, xalets, parcel·les, restaurants, pensions, habitacions, garatges i bars. Així com hotels, hospitals, locals comercials, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

Quant als objectes que retiren es troben les andròmines, estris, roba, catifes, teles, taulons, mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei i parts d’ordinadors. També enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, cartró, fusta, paper, ferro i plàstic.

buidatge de pisos

Tot és portat fins a punts verds o abocadors autoritzats on reben el corresponent tractament amb finalitats de reciclatge, això permet la cura i conservació del medi ambient. Cal destacar, que buidat de pisos en La Rovira Roja està disponible els 365 dies de l’any i pot fer buidatges en menys de 24 hores, per atendre casos d’urgència.

Com a serveis extra, duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats amb anterioritat. Pel que fa als preus, cada servei de buidatge ha de ser pagat, encara que totes les tarifes són les més baixes del mercat. Fan lliurament de la factura una vegada finalitzin tots els treballs.

Finalment, buidat de cases en La Rovira Roja és una empresa homologada i compta amb tots els certificats, permisos i requisits que exigeixen les lleis i els ajuntaments. És important esmentar, que ofereixen els seus serveis en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres, demostrant la seva versatilitat, eficiència i la qualitat del seu servei.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button