Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Rovirola

A vegades es requereix dur a terme reformes per millorar els espais, també per iniciar negocis relacionats amb els lloguers o vendes. Perquè tot es desenvolupi en els millors termes, el millor és contractar els serveis de buidatge de pisos a La Rovirola.

Ells són l’empresa número 1 en tot el sector, presta els seus serveis de buidatge tant en cases, pisos, habitacions, xalets, garatges, parcel·les i pensions com en restaurants, bars, col·legis, hospitals, empreses vàries, naus industrials i fàbriques.

Quant als objectes que extreuen, es troben enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. També extreuen mobles vells, estris, electrodomèstics danyats, roba, teles, catifes, màquines fora de servei, parts de computadores desactualitzades, entre altres.

buidatge de pisos

Cal destacar, buidat de pisos en La Rovirola que són un grup homologat i reuneixen una excel·lent trajectòria. D’igual manera, ofereixen la millor atenció personalitzada i estan sempre disposats a resoldre qualsevol inconvenient que pugui sorgir. En el mateix ordre d’idees, treballen els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, en casos d’urgència.

Entre altres coses, ofereixen serveis de pintura, neteja i desinfecció, de forma secundària i amb prèvia sol·licitud. També atenen buidatges en casos d’incendis, inundacions i reformes d’obres. Fins a situacions on es fa present la síndrome de Diògenes, el qual es tracta de l’acumulació a l’excés d’escombraries i objectes.

Com si fos poc, porten tot el retirat fins a punts verds o abocadors per al seu tractament, d’aquesta forma eviten causar danys en el medi ambient. Si es desitja obtenir el pressupost dels serveis d’aquesta empresa, solament és necessari visitar la seva pàgina web i omplir allí el formulari.

També, és vàlid acudir a les seves instal·lacions o oficines situades en La Rovirola o cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. És important ressaltar, tots els seus preus són els més baixos del sector, a pesar que cada servei ha de ser completament cancel·lat. No esperis més i deixa tot en mans dels millors, els resultats seran sempre els millors.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button