Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Torre De Claramunt

Comença a gaudir ja dels excel·lents serveis de buidatge de pisos La Torre de Claramunt i obtingues la teva propietat desocupada en el menor temps possible. Solament has de contactar-los i ells s’encarregaran de tot, fins al més mínim detall, sense preocupacions i o contratemps.

Això es deu al fet que estan molt bé preparats, són una empresa de buidatges sòlida, amb una gran experiència i trajectòria. Estan homologats, a més posseeixen el millor equip de professionals molt bé capacitats per dur a terme cadascuna de les tasques. Així mateix, ofereixen la millor atenció personalitzada, a través d’un tracte amable i l’assessoria necessària.

Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i tenen capacitat de fer buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Així que no esperis més i sol·licita el teu pressupost personalitzat, solament has de visitar la seva pàgina web i allí completar el formulari amb la informació indicada.

buidatge de pisos

Ara bé, el seu servei específic és la desocupació d’espais com a pisos, xalets, cases, habitacions, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, restaurants i bars. També hotels, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques.

Realitzen el retir d’objectes com a teles, catifes roba, estris, taulons, mobles vells, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries. Igual que parts de computadores desactualitzades, màquines fora de servei, electrodomèstics danyats i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Així mateix, amb buidatge de pisos a La Torre de Claramunt no hi ha de quins preocupar-se per la destinació de tots els esmentats objectes, doncs ells s’encarreguen de portar-los fins a punts verds o abocadors. Allí reben el tractament respectiu perquè puguin ser reciclats i així no causar danys en el medi ambient.

Els seus preus són els més accessibles de tot el mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada íntegrament. Com a serveis extra netegen, desinfecten i pinten, a més lliuren la factura respectiva quan culminen els treballs. També pots obtenir més informació, a través dels seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a La Torre de Claramunt, 08789.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button