Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos L´Amunt

Ja pots dur a terme la desocupació del teu espai, l’única cosa que hauràs de fer és contractar a buidatge de pisos L´Amunt i ells s’encarregaran de tot. Doncs són una empresa integral que ofereix serveis de qualitat i es preocupa per garantir la tranquil·litat de tots els seus clients, a tot moment.

Fins a resoldre qualsevol possible inconvenient que pugui sorgir durant el buidatge, la seva atenció sempre és directa i personalitzada. D’igual manera, són una empresa completament homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos necessaris, segons ho estableixen les lleis i els ajuntaments.

Els espais que buiden són cases, pisos, oficines, parcel·les, pensions, restaurants, xalets i bars. També hotels, hospitals, naus industrials, empreses vàries i fàbriques. En tots aquests llocs realitzen la desocupació d’objectes com a trasts, estris, electrodomèstics danyats, catifes, teles i roba.

De la mateixa manera que mobles vells, màquines fora de servei, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Tot és portat per buidatge de pisos en L´Amunt fins a punts verds o abocadors amb l’objectiu que siguin reciclats.

buidatge de pisos

Aquesta mesura permet contribuir amb la conservació del medi ambient. Entre altres de les seves millors característiques destaca que estan disponibles els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatge d’urgència en menys de 24 hores.

Entre altres coses, tenen la capacitat de prestar alguns serveis secundaris com a neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats de forma prèvia. Pel que fa als preus, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat, a pesar que cada assistència representa la cancel·lació d’un preu determinat.

A més, fan lliurament de la corresponent factura, una vegada culminen els seus serveis. També es poden contactar en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

Per finalitzar, el pas principal per gaudir dels seus serveis de buidatge és sol·licitar el pressupost personalitzat, amb solament ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari. També és possible accedir a més informació, a través de les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades en L´Amunt.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button