Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Les Arenes

És alguna cosa freqüent que quan desallotgen les propietats, els inquilins deixen alguns objectes en el lloc, això dificulta les negociacions per a propers lloguers o fins i tot per a possibles vendes. Per solucionar això, buidatge de pisos Les Arenes és la millor alternativa, ells s’encarreguen de tot el procés.

Fins i tot, presten els seus serveis de buidatge quan es tracta d’inundacions, incendis o la síndrome de Diògenes, el qual és l’acumulació sense cap tipus de control, quant a objectes i escombraries. Aquests serveis els duen a terme en cases, oficines, parcel·les, habitacions, garatges, pensions, locals comercials, restaurants, bars, naus industrials i fàbriques.

Així mateix, retiren estris, mobles, parts de computadores, màquines fora de funcionament, electrodomèstics danyats, roba, catifes, estris, restes de jardineria, cartró, fusta, paper, ferro, plàstic, escombraries i enderrocs.

Cal destacar, estan disponibles els 365 dies de l’any, i en casos de buidatges d’urgència, són els millors, doncs ho poden realitzar en menys de 24 hores. A més, acudeixen a l’espai sol·licitat amb la major puntualitat. A més de ser els líders en buidatges del sector, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents.

buidatge de pisos

Com a serveis secundaris buidatge de pisos en les Arenes realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura. Quant als costos, cadascuna de les prestacions sol·licitades representa el pagament d’una tarifa específica, no obstant això, tots els seus preus són els més econòmics de tot el mercat. Fins i tot, fan lliurament de la factura corresponent, una vegada culminin la feina de casa en la propietat.

Com si fos poc, són molt acurats amb el medi ambient, així que portant tots els objectes fins a punts verds o abocadors per al seu tractament a través de procediments amables, amb la finalitat de conservar el mitjà.

Per consultar el pressupost que a més s’ajusta a les necessitats o exigències personals, solament és necessari omplir el formulari que es troba a la pàgina web de l’empresa. També és molt útil comunicar-se als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o dirigir-se directament a les seves oficines situades en Les Arenes. No esperis més i deixa tot a les seves mans expertes, obtindràs excel·lents resultats al millor preu de tot el sector.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button