Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Les Cabanyes

Contacta immediatament a buidatge de pisos Les Cabanyes, si el que necessites és desocupar el teu espai amb els millors resultats. Ells són professionals de l’àrea, el seu servei és especialitzat i sempre garanteix l’acabat de primera qualitat en cadascun dels seus treballs.

Així mateix, ofereixen una atenció directa i personalitzada, perquè així el client rebi l’atenció i l’assessoria que necessita. Cal destacar, estan homologats, ja que compten amb tots els certificats i permisos necessaris segons les exigències de les lleis i els ajuntaments. Fins i tot, estan en la capacitat de realitzar buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

Ara bé, els espais que buidat de pisos a Les Cabanyes desocupa són pisos, oficines, parcel·les, pensions, cases, xalets, habitacions i garatges. Així com restaurants, hotels, col·legis, fàbriques, naus industrials i empreses vàries. De tots aquests espais retiren objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores que estan desactualitzades i màquines fora de funcionament.

buidatge de pisos

També tot tipus d’andròmines, estris, catifes, teles, roba, enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. És important precisar, que l’empresa porta tot fins a punts verds perquè siguin reciclats, això permet cuidar i preservar el medi ambient, en defecte d’això fins a abocadors amb la corresponent autorització.

Entre altres coses, es pot comptar amb el servei de buidatge de cases a Les Cabanyes quan es realitzen reformes d’obres, es generen incendis, inundacions o es presenta la síndrome de Diògenes. Com a serveis encara que de forma secundària, realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, amb els millors resultats i prèvia sol·licitud.

Quant als preus, cadascuna de les assistències sol·licitades representa la cancel·lació d’una tarifa determinada, no obstant això, tots els preus són els més econòmics del mercat. També, fan lliurament del pressupost, amb base en totes les necessitats o exigències dels seus usuaris i clients, solament s’ha d’ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari.

També es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines situades a Les Cabanyes, 08794, on el personal sempre espera per atendre-li i brindar-li tota la informació que necessita.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button