Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Les Casesnoves De Cal Pardo

Fer un buidatge pot ser una tasca complexa quan no es compta amb els procediments i eines necessàries. En aquest sentit, es fa vital buscar l’ajuda d’una empresa especialitzada, i encara que pot haver-hi moltes opcions, la millor és buidatge de pisos Les Casesnoves De Cal Pardo.

Ells són un grup insuperable, en primer lloc estan completament homologats, doncs posseeixen tots els certificats, permisos i requisits que exigeixen les lleis i l’ajuntament. Estan disponibles els 365 dies de l’any i tenen capacitat de dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

Així mateix, aquesta empresa de buidatge està conformada per un grup excepcional de professionals molt bé qualificats, fins i tot s’assigna un subgrup per a cada tasca en específic. El seu camp de treball és bastant ampli, doncs s’exerceixen en cases, pisos, xalets, oficines, habitacions, garatges, restaurants i bars.

També en hospitals, hotels, col·legis, fàbriques, empreses vàries i naus industrials. Una vegada es contactin, ells es dirigeixen amb la major puntualitat i responsabilitat, fins i tot es preocupen per resoldre qualsevol inconvenient que es pugui presentar durant el desenvolupament del buidatge, doncs entre els objectius principals de buidatge de cases en Les Casesnoves De Cal Pardo destaca l’atenció personalitzada als seus clients.

buidatge de pisos

Quant a la destinació de tot el retirat, buidat de pisos en Les Casesnoves De Cal Pardo s’encarrega de portar tot fins a llocs especialitzats com a punts verds, perquè siguin processats de forma adequada i d’aquesta manera, evitar el dany mitjà ambiental.

També, cal assenyalar que a més del buidatge, ofereixen algunes assistències de forma secundària, com a neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud. Quan es tracta de desocupar algun espai per raons d’incendis, inundacions, síndrome de Diògenes i reformes d’obres, també poden fer-ho.

Pel que fa als costos, tots són els més accessibles i econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Per accedir al pressupost, es pot completar el formulari que està a la seva pàgina web, també cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades en Les Casesnoves De Cal Pardo.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button