Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Les Casetes D’En Mussons

Realitza el teu buidatge de cases amb la millor empresa de tot el sector, rep un servei de qualitat, amb atenció de primera i resultats insuperables. Ells són els millors, solament n’hi ha prou amb contactar-los i arribaran a la teva propietat amb la major puntualitat i responsabilitat. No dubtis a contractar a buidatge de pisos Les Cassetes D’En Mussons.

La seva qualitat es reflecteix en el tracte amb els seus clients, doncs a tot moment busquen l’atenció directa i personalitzada que els permeti aportar l’assessoria i respatller necessari. En aquest sentit, donen la confiança que es requereix per guanyar la tranquil·litat dels seus usuaris. Així mateix, compten amb personal molt bé qualificat per a cadascuna de les tasques.

Entre els espais que desocupen es troben cases, xalets, pisos, oficines, garatges, parcel·les, empreses vàries, naus industrials, fàbriques, restaurants, locals comercials, bars, hospitals, hotels, col·legis, entre altres.

El maneig de les eines i procediments també els accedeixen a retirar diversos objectes com a deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, roba, catifes, fusta, cartró, paper, ferro, plàstic, taulons, estris i tot tipus d’andròmines. També mobles, parts de computadora, electrodomèstics i màquines que estan fora de funcionament.

buidatge de pisos

Cal destacar, que en buidatge de pisos en Les Cassetes D’En Mussons estan disponibles per servir-te els 365 dies de l’any i fins a realitzar buidatges en menys de 24 hores per atendre situacions d’urgència. Es fan presents en casos de la síndrome de Diògenes, reformes d’obres, incendis i inundacions.

És important esmentar, com a serveis secundaris realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura. Però un punt que ressalta és la cura que tenen pel medi ambient, per a això, aquesta empresa de buidatges que a més està homologada, porta tot el retirat fins a punts verds perquè rebi el tractament adequat amb finalitats de reciclatge.

Quant als seus preus, són els més econòmics del sector, a pesar que cada assistència o servei de buidatge ha de ser cancel·lat. Lliuren el pressupost amb solament omplir el formulari que està a la seva pàgina web. També pots cridar als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Les Cassetes D’En Mussons, 08017, allí el personal respondrà a les teves preguntes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button