Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Les Cunilleres

Si et preocupa pensar en la manera més indicada per desocupar la teva propietat, ja no busquis més i solament recorre als excel·lents serveis de buidatge de pisos Les Cunilleres. Ells són un grup molt bé establert, amb gran trajectòria i experiència que s’encarrega d’aquest tipus d’activitats de la millor forma possible, doncs són especialistes.

Així mateix, es dirigeixen amb puntualitat fins al lloc on se’ls sol·liciti, poden ser cases, pisos, oficines, xalets, pensions, habitacions, garatges, col·legis, parcel·les i bars. També restaurants, hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus.

Aquesta gran capacitat d’atenció a diversos llocs es deu a l’excel·lent equip pel qual estan conformats, un grup de professionals compromesos i responsables. Pel que fa als objectes que retiren, aquests són mobles vells, electrodomèstics danyats, tot tipus d’andròmines, estris, enderrocs i escombraries.

Igual que parts de computadores desactualitzades, màquines fora de servei, catifes, teles, roba i materials com a paper, plàstic, fusta, ferro i cartró. Quant a serveis secundaris, buidat de pisos en Les Cunilleres és capaç de netejar, desinfectar i pintar, usant els recursos de major qualitat.

buidatge de pisos

D’altra banda, els seus preus no tenen competència, doncs a pesar que cada servei de buidatge contractat ha de ser cancel·lat, totes les tarifes són les més accessibles del mercat. Una vegada culminen de prestar la seva assistència, fan lliurament de la factura corresponent.

És important destacar, que també s’encarreguen de portar tots els objectes extrets fins a punts verds perquè siguin reciclats o reutilitzats i d’aquesta manera, evitar causar danys en el medi ambient.

En casos on es desitgi dur a terme reformes d’obres, buidat de cases en Les Cunilleres acudeixen a deixar tot en el seu lloc, retirant els enderrocs. També assisteixen en inundacions, incendis i quan es fa present la síndrome de Diògenes.

Ja no esperis més i oblida’t de les preocupacions, comença amb demanar el pressupost a través del seu portal web, solament has de completar el formulari que allí es troba. També es poden emprar les seves línies telefòniques, 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar de forma directa les oficines situades en Les Cunilleres.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button