Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Les Lombardes

Si busques un servei de desocupació, has de contactar immediatament a buidatge de pisos Les Lombardes, doncs ells són especialistes en aquesta àrea. Són l’empresa capdavantera en tot el sector i això es deu al seu excel·lent servei i la qualitat del seu treball.

Ells es dirigeixen per exemple, fins a espais com a pisos, cases, oficines, xalets, pensions, habitacions i parcel·les. Igual que espais de major grandària com a restaurants, bars, hotels, hospitals, col·legis, fàbriques i naus industrials. En aquests diversos llocs realitzen el retir de mobles vells, tot tipus d’andròmines, catifes, estris, roba, teles, taulons i electrodomèstics danyats.

Fins i tot extreuen parts de computadores que estan desactualitzades i màquines com a aires condicionats que estiguin danyades. També enderrocs, escombraries, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. És important el fet que buidat de cases a Les Lombardes s’encarrega de portar tots aquests objectes fins a punts verds o abocadors autoritzats.

Aquesta acció té la fi de reciclar reutilitzar i així contribuir amb la cura del medi ambient. Entre altres de les importants característiques d’aquesta empresa és que estan completament homologats, ja que posseeixen tots els certificats i permisos corresponents. Al mateix temps estan disponibles els 365 dies de l’any i fins a poder realitzar buidatges en condicions urgents, en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

D’altra banda, ofereixen alguns serveis secundaris extra com a neteja, desinfecció i pintura, però han de ser sol·licitats de forma prèvia. També, es poden contractar en casos on sorgeixin incendis, inundacions i es presenti la síndrome de Diògenes, doncs tenen la capacitat de realitzar buidatges en aquestes circumstàncies.

Quant als preus, totes les seves tarifes són les més econòmiques i accessibles, a pesar que cada sol·licitud ha de ser cancel·lada. Per obtenir el pressupost de mà de buidatge de pisos a Les Lombardes, solament és necessari ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari.

Altres alternatives són igualment senzilles i còmodes, es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades a Les Lombardes. Contacta’ls immediatament i comença a gaudir del seu excel·lent servei i atenció.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button