Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Les Masies De Roda

Per dur a terme una desocupació només cal contactar a buidatge de pisos Les Masies de Roda i ells s’encarreguen de tot. Des del detall més mínim fins al més complex, doncs són una empresa sòlida, integral i responsable. Entre els seus objectius destaca brindar l’atenció de major qualitat a tots els seus clients.

Així mateix, el seu equip està conformat per un grup de professionals els qui estan disponibles per brindar el millor servei, els 365 dies de l’any i fins a fer buidatges en menys de 24 hores, per respondre a les sol·licituds d’urgència. En suma, estan completament homologats, doncs posseeixen els certificats i permisos necessaris.

buidatge de pisos

Quant als espais que desocupen, són cases, pisos, oficines, pensions, parcel·les, restaurants, col·legis i xalets. També naus industrials, fàbriques, empreses de qualsevol tipus, hotels i hospitals. En aquests llocs realitzen l’extracció d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics, taulons i estris.

També catifes, roba, teles, parts de computadores desactualitzades, maquinària fora de servei, materials com a paper, plàstic, fusta, cartró, enderrocs i escombraries. Així que també es poden sol·licitar en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

Com a serveis de caràcter secundari, netegen, desinfecten i pinten, aquestes assistències han de ser sol·licitades de forma prèvia. En aquest sentit, cada servei contractat ha de ser cancel·lat íntegrament, no obstant això, tots els preus són els més accessibles del mercat.

És important esmentar, buidat de pisos a Les Masies de Roda s’encarrega de portar tot fins a punts verds o abocadors amb la finalitat que siguin reciclats. Això permet fer una aportació quant a la conservació del medi ambient i impedir la seva destrucció.

Si desitges buidar el teu espai amb ells, com a primer pas pots sol·licitar el pressupost ajustat als teus requeriments personals, solament completa el formulari que es troba al seu portal web. Altres alternatives per accedir a aquest tipus d’informació o qualsevol altra relacionada, són els seus números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, igual que es poden visitar en les seves oficines situades en la població de Les Masies de Roda, 08510.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button