Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Les Planes

Ja no tenen per què haver-hi preocupacions quan es tracta de desocupar una propietat, per a això i una mica més, buidatge de pisos les Planes sempre està disponible. El seu servei és insuperable i l’atenció que ofereixen als seus clients és la millor, aquestes són algunes de les raons que els han portat a ocupar el primer lloc en la llista d’empreses d’aquest sector.

Estan degudament homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos necessaris que exigeixen les lleis i ajuntaments, per poder realitzar els seus treballs. En el mateix ordre d’idees, treballen els 365 dies de l’any per a la màxima comoditat de tots els seus usuaris, fins i tot poden realitzar buidatges d’urgència per donar resposta a situacions d’urgència.

buidatge de pisos

Ara bé, els espais on buidat de pisos en Les Planes duu a terme els seus treballs són bastants variats, per exemple, pisos, cases, oficines, xalets, habitacions, parcel·les, obres, restaurants, hospitals, hotels, col·legis, fàbriques i naus industrials.

Aquesta gran amplitud, es deu al fet que compten amb el personal millor qualificat, de fet un grup determinat per a cadascun dels seus serveis. Quant als objectes que extreuen destaquen els mobles vells, taulons, catifes, teles, roba, estris electrodomèstics que estan danyats.

Igual que màquines fora de funcionament, parts de computadores desactualitzades, deixalles de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. També enderrocs i escombraries, així que es pot comptar amb la seva assistència de buidatge en casos de reformes d’obres, incendis, inundacions i fins a la síndrome de Diògenes.

És important fer esment que la destinació de tots els objectes retirats són punts verds o abocadors autoritzats. En aquests espais reben el tractament adequat per ser reciclats i així evitar el dany en el medi ambient.

Pel que fa als seus preus, són els més accessibles de tot el mercat, a pesar que cada servei sol·licitat representa la cancel·lació d’una suma específica. Per sol·licitar el pressupost, es pot completar el formulari que està a la seva pàgina web, també comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades en Les Planes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button