Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Lliça De Vall

Una empresa de buidatge és la millor solució quan es vol realitzar un negoci, ja sigui de lloguer o venda d’una propietat. És la manera més intel·ligent de garantir que tot s’efectuï de la forma més reeixida i sense contratemps. Sobre aquest tema, buidatge de pisos a Lliça De Vall té la millor oferta, és a dir, treball professional al millor preu.

Buidatge de pisos en Lliça De Vall es dedica a retirar mobles vells, electrodomèstics, maquinària que s’ha deteriorat o danyat per complet, parts de computadores que ja no serveixen, roba, catifes i teles. Igual que enderrocs, deixalles de jardineria i restes de materials com a cartró, paper, fusta i plàstic.

buidatge de pisos

Així mateix, es dirigeixen fins al lloc on se’ls sol·liciti, est pot ser pisos, cases, oficines, pensions, garatges, habitacions, restaurants, bars, col·legis, hospitals, empreses, fàbriques i naus industrials. Fins i tot, acudeixen durant les 24 hores dels 365 dies de l’any. Així que en cas d’urgències, sempre estan disponibles.

El seu personal està molt bé capacitat per a cada tasca, doncs a més del buidatge, també tenen la capacitat de brindar serveis de neteja, desinfecció i pintura. Això quan el pis o lloc requereix d’aquests retocs i amb prèvia sol·licitud del client.

Cal destacar, que tots els objectes o desaprofitaments retirats són portats fins a punts verds per al seu correcte tractament i així evitar un impacte negatiu al medi ambient. A través del reciclatge i la reutilització. De la mateixa manera, buidat de locals en Lliça De Vall compta amb els preus més accessibles, a pesar que cada prestació significa el pagament d’una suma establerta.

És vital ressaltar, que una vegada acabat el treball, l’empresa fa lliurament de la factura corresponent. També ofereix un pressupost, per consultar-ho solament n’hi ha prou amb omplir el formulari que es troba a la seva pàgina web. O visitar les oficines situades en Lliça De Vall, 08185.

Fins i tot, ofereixen les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Allí donen informació pel que fa a la cotització o qualsevol altre dubte o interrogant, referent als serveis. No queda més, que contactar els seus serveis i la seva excel·lent atenció.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button