Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Llinars Del Valles

No esperis més per veure la teva propietat desocupada, solament has de contractar els serveis de buidatge de pisos Llinars Del Valles, ells s’encarreguen d’absolutament tot. Ofereixen un servei molt integral, doncs compten amb un equip de professionals molt complet.

En primer lloc, aquesta empresa de buidatges es troba homologada, així que posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons les exigències de les lleis i els ajuntaments. Així mateix, estan disponibles per dur a terme els seus treballs els 365 dies de l’any i tenen capacitat de realitzar desocupacions d’urgència, en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

Desocupen específicament pisos, oficines, cases, xalets, parcel·les, pensions, restaurants, garatges, col·legis, bars i hotels. També hospitals, empreses de qualsevol tipus, fàbriques i naus industrials. En ells realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics, màquines fora de servei i parts de computadores que estan desactualitzades.

Igual que catifes, teles, roba, estris, taulons, enderrocs, deixalles de jardineria i materials com a cartró, plàstic, fusta, ferro i cartró. Tot és portat fins a punts verds perquè rebin el tractament corresponent i així puguin ser reciclats o reutilitzats. Això permet que no s’ocasionin danys al medi ambient.

Pel que fa a altres serveis, buidat de pisos en Llinars Del Valles s’encarrega de netejar, desinfectar i netejar amb els millors materials. Encara que aquestes assistències són un servei extra i ha de ser prèviament sol·licitat.

En termes de preus, cada assistència que es contracti, representa el pagament d’una suma determinada, no obstant això tots els seus preus són els més accessibles i econòmics del mercat. Com a mostra de la seva transparència, fan lliurament de la corresponent factura, una vegada culminen els seus treballs de buidatges en el lloc.

Fins i tot, es poden sol·licitar en casos de reformes d’obres, incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense mesura. Així que demana ja el pressupost que millor s’adapta a les teves necessitats, solament has d’ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari. També es pot cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Llinars Del Valles, 08450.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button