Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Llocs on guardar un tupper en la teva cuina

Totes les persones són amants de l’ordre, la diferència està en el fet que uns el practiquen i altres no tant, molts per factors externs com per exemple, la falta de temps lliure, el treball, les ocupacions diàries, més temps fora de casa que dins d’ella, si vius amb nens que no mantenen l’ordre i juguen amb les olles o els contenidors d’aliment i et desordenen la cuina, entre altres coses. No et preocupis més, et donarem unes idees boníssimes perquè el mantenir l’ordre en la teva cuina sigui pràctic i senzill.

Una de les coses que més estressen a un fidel amant de la neteja és el desordre, el veure que cada cosa no té un lloc específic es torna un caos en la cuina; avui parlarem dels pots de cuina, contenidors d’aliment, recipients o tuppers, com els anomenin al teu país. Aquests increïbles objectes van ser llançats al mercat fa més de 70 anys, amb la finalitat de conservar els aliments per un major període de temps.

En l’actualitat els tuppers són fàcils d’adquirir pel que en una casa pot haver-hi més de cinc contenidors o recipients per a guardar els aliments, és molt factible tenir-los a casa, ja que incrementa el temps de durabilitat dels aliments i els manté en ordre, no obstant això, quan aquests magnífics recipients es troben buits i no tenen un lloc definit on guardar-los el desordre en la cuina incrementa.

Per això et donarem 5 senzills tips per a guardar i organitzar adequadament, en un lloc definitiu els tuppers o contenidors plàstics.

Tips 1: De major a menor

La primer que hem de fer és separar les tapes dels seus contenidors, després els col·loquem un dins de l’altre de major a menor, igualment farem el mateix amb les tapes. D’aquesta manera passarem a situar-los en els prestatges o mobles superiors de cuina.

I llest, a l’hora que necessites prendre un dels contenidors plàstics, els has de treure tots i triar el que utilitzaràs juntament amb la seva tapa corresponent, després hauràs de col·locar-los i guardar-los de la mateixa forma per a mantenir l’ordre, el mateix amb les tapes.

Tips 2: Dins de calaixos

En cas que no tinguis prestatges o mobles superiors en la teva cuina, també està l’opció de guardar aquests meravellosos recipients en calaixos. Els podem guardar de la mateixa manera que el tips anterior, de major a menor i un dins de l’altre.

Si vols ho pots classificar per formes, col·locar els rectangulars d’un costat del calaix, i els quadrats i rodons de l’altre costat, les tapes les pots ajuntar totes i de major a menor guardar-les en un costat del calaix.

Tips 3: Per a ocupar menys espai

Si el que tens és escases d’espai, i necessites emmagatzemar bé els teus tuppers o envasos de cuina, el que has de fer és prendre un revister de plàstic si el tens a casa, sinó el pots comprar en una llibreria, o fins i tot ho pots fer el teu mateix amb cartó o un material resistent.

El revister no l’utilitzarem precisament per al que va ser creat (col·locar revistes o llibres) l’utilitzarem per a ficar i organitzar les tapes dels tuppers, aplicant la mateixa dinàmica de col·locar les tapes de major a menor però aquesta vegada en el revister, el qual, l’introduirem en una cantonada del nostre calaix o gaveta de cuina (ha de ser un calaix profund).

I al costat del revister o organitzador col·locarem a continuació els envasos plàstics també de major a menor. Així procurarem tenir més espai, en el qual podrem col·locar foies i un altre tipus d’elements de cuina.

Tips 4: Per a cuines petites

Si no tens mobles en la teva cuina, ni gavetas o calaixos, si la teva cuina és petita o no tens suficient espai, aquest tips és per a tu.

Per a això necessitessis comprar un contenidor d’emmagatzematge portàtil de plàstic, on guardarem ordenadament els tuppers buits. És molt útil ja que aquest contenidor conservarà i protegir els tuppers deixant-los en un molt bon estat amb el pas dels anys, i també és molt pràctic i ocupa poc espai.

Tips 5: Tuppers de vidre

Els tuppers de vidre són espectacularment bells i elegants, però, hi ha algunes contraindicacions sobre aquests bells envasos, ja que no els podem guardar de la mateixa manera que els de plàstic, perquè si els guardem un dins de l’altre correm el risc que es ratllin o pitjor es parteixin pel pes.

És per això que la millor manera de guardar els recipients de vidre és, deixar-los tapats i en llocs alts, preferiblement en la part més alta dels prestatges o mobles superiors de cuina, lluny de l’abast dels nens, procurant no posar-los un damunt de l’altre, tret que el que es col·loqui damunt sigui més petit i no sigui tan pesat.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button