Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Lluça

En ocasions la naturalesa obra de maneres inesperades i es produeixen inundacions, també incendis. O simplement requerim fer reformes per millorar els nostres espais, igual que desenvolupar negocis com a lloguers o vendes. Per tot això és vital comptar amb buidatge de pisos a Lluça.

Ells són una empresa que presta els seus serveis quant a retirar enderrocs, residus o deixalles de jardineria, paper, cartró, plàstic i fusta. També descarten mobles, estris, electrodomèstics, roba, catifes, màquines en desús, entre altres.

buidatge de pisos

Tant el buidatge d’habitacions, cases, pisos, habitacions, garatges i pensions com en restaurants, bars, col·legis, hospitals, diferents empreses, indústries i fàbriques. Així que sense importar la grandària del lloc a buidar o la quantitat és objectes a retirar, estan en les millors condicions i disposició de fer-ho. Cal destacar, que són un grup molt bé establert, estan homologats i reuneixen una gran experiència.

Això els ha portat a reunir personal molt competent per efectuar cada tasca. Així mateix ofereixen atenció personalitzada i estan sempre disposats a resoldre qualsevol inconvenient per a la comoditat i tranquil·litat dels seus clients. És per aquesta raó que treballen les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. El seu treball no es veu interferit per festius o similars.

Així que en cas de necessitar un buidatge d’urgència, ells són els millors. De la mateixa manera, ofereixen serveis de pintura, neteja i desinfecció. Fins a casos on es fa present la síndrome de Diògenes, el qual consisteix o tracta de l’acumulació a l’excés d’escombraries i objectes, ells presten les seves assistències.

Com si fos poc, tenen un gran sentit ambientalista, per això porten tot el retirat fins a punts verds o abocadors per al seu tractament, sense haver de perjudicar el medi ambient. Si desitja consultar el pressupost dels serveis de buidatge de pisos en Lluça, és molt senzill. Solament és necessari visitar la seva pàgina web i omplir allí el formulari, els seus preus són els més baixos del sector.

També, és estupend acudir a les seves instal·lacions situades en Lluça, 08514 o cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. De qualsevol forma, tot el personal sempre estarà disposat a servir-li i respondre qualsevol inquietud.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button