Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Maçaners

La teva propietat pot ser buidada en el menor temps possible, però la millor part és que els resultats poden ser els millors si es deixa tot en mans de buidatge de pisos a Maçaners. Ells són l’empresa número 1 en tot el sector i sempre estan disponibles per atendre als seus clients.

És per això que ofereixen un tracte personalitzat, que els permet donar assessoria i respatller necessaris. És aquesta atenció amable la que a través dels anys ha fet que els clients hagin dipositat tota la seva confiança en l’empresa de buidatge. En suma, posseeixen el millor equip de professionals, la capacitació dels quals és de primera.

buidatge de pisos

En el mateix ordre d’idees, porten els seus serveis de buidatge a cases, pisos, oficines, habitacions, garatges, xalets, restaurants, col·legis, naus industrials, bars, hospitals i fàbriques, els 365 dies d’any. Fins i tot, poden buidar el teu pis si es tracta d’alguna urgència, en menys de 24 hores.

També, estan homologats, ja que compten amb tots els requisits, certificats i permisos que les lleis i l’ajuntament els exigeixen. Pel que fa als objectes que retiren, es troben mobles vells, taulons, catifes, roba, teles, electrodomèstics com a neveres, rentadores i assecadores que estan danyades.

D’igual manera, aires condicionats fora de servei, parts de computadora desactualitzades, enderrocs, escombraries, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Tenint en compte que buidat de pisos en Maçaners s’encarrega de portar tot fins a punts verds o abocadors perquè rebin un tractament adequat amb finalitats de reciclatge.

És aquesta acció la que contribueix a la conservació del medi ambient i incentiva a la seva cura. Quan es tracta de preus, per descomptat que segueixen sent els millors, doncs a pesar que cada sol·licitud o servei representa la cancel·lació d’una tarifa específica, tots els preus són els més econòmics del sector.

Pots sol·licitar ja el teu pressupost, completant el formulari que es troba a la seva pàgina web, tan sols proporcionant la informació sol·licitada. Això permetrà realitzar la teva cotització amb base en els requeriments personals. També és útil comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les seves oficines situades en Maçaners.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button