Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Maians

Per dur a terme un buidatge, gens millor que una empresa especialitzada, per exemple, buidatge de pisos a Maians. Ells s’encarreguen de tot el relacionat amb aquesta activitat, han aconseguit resultats de qualitat, en poc temps i sense ocasionar molèsties als involucrats, fins i tot els veïns.

Ells són una empresa completament homologada, que compta amb els certificats i permisos necessaris, segons les exigències de les lleis i ajuntaments. Entre les seves principals característiques destaca que proporcionen atenció personalitzada a tots els seus clients. A més estan disponibles els 365 dies de l’any, fins a realitzar desocupacions d’urgència en menys de 24 hores.

Els espais que buiden són pisos, cases, xalets, parcel·les, pensions, restaurants, bars i col·legis. També hospitals, hotels, empreses vàries, naus industrials i fàbriques. Pel que fa als objectes retirats, es troben mobles vells, taulons, estris, deixalles de jardineria, escombraries i enderrocs.

buidatge de pisos

Igual que roba, catifes, teles, electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualitzades i màquines fora de servei, així com també ferro, fusta, paper i cartró. Quant a la destinació de tots aquests objectes i materials retirats, ressalta que són portats per buidatge de cases Maians fins a punts verds o abocadors que posseeixen l’autorització.

És en aquests llocs on reben el corresponent tractament amb la finalitat de ser reciclats. Entre uns altres dels serveis que presta buidatge de pisos en Maians, encara que de manera secundària o extra, són tasques de neteja, desinfecció i pintura. Les quals són efectuades amb els millors materials i resultats òptims.

És important precisar, que cada contractació representa la cancel·lació d’una suma determinada, no obstant això, tots els seus preus són els més econòmics del sector. A més fan lliurament de la corresponent factura, una vegada acaben els treballs.

Ara bé, per obtenir el pressupost ajustat a les necessitats o requeriments personals, el procés per a la seva obtenció és molt simple, solament es tracta d’ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari. També es pot cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades en Maians, 08026.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button