Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Malanyeu

La desocupació d’un espai no té què ser sinònim de preocupacions i complicacions, per a això es pot sol·licitar l’ajuda d’una empresa especialitzada, com a buidatge de pisos Malanyeu. Estan situats en la bella població del mateix nom i són els millors del sector.

Una vegada s’efectua el contacte ells es dirigeixen fins al lloc on se’ls sol·liciti, que pot ser des d’una casa, oficina, pensió, parcel·la, habitació o garatge fins a un restaurant, bar o local comercial. D’allí realitzen el retir d’estris, catifes, roba, tela, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

buidatge de pisos

També mobles vells, taulons, paper, cartró plàstic, ferro, fusta, electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament i parts de computadores desactualitzades. És important esmentar, que buidat de pisos en Malanyeu, compta amb excel·lent personal, tots professionals molt bé capacitats per a cada tasca.

Per aquesta raó també poden dur a terme el buidatge d’espais de grans dimensions com a hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. Ara bé, tots els materials que retiren són portats fins a punts verds o abocadors autoritzats on reben l’adequat tractament amb finalitats de reciclatge.

Això amb la finalitat d’evitar el dany en el medi ambient i així contribuir a la seva cura. Entre altres coses, buidat de pisos en Malanyeu és una empresa que es troba disponible els 365 dies de l’any i pot realitzar buidatges en menys de 24 hores, amb la finalitat de cobrir situacions d’urgència.

D’igual manera, realitzen algunes tasques de forma secundària com a neteja, desinfecció i pintura, amb els millors materials i acabats. Aquestes resulten molt favorables en casos d’incendis, inundacions, reforma d’obres i la síndrome de Diògenes. Doncs en aquests casos, també desenvolupen buidatges.

Quant als costos, tots els preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Fins i tot, fa lliurament de la factura quan culminen els treballs.

Si desitges sol·licitar el pressupost ajustat a les teves necessitats, solament ingressa a la seva pàgina web i completa el formulari, també és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Malanyeu.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button