Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Malgrat De Mar

Per posar en lloguer o venda el teu immoble, per tornar tot al seu lloc després d’una reforma d’obra i fins a casos extrems com a inundacions, incendis i la coneguda síndrome de Diògenes, compta amb els insuperables serveis de buidatge de pisos a Malgrat de Mar. Ells són l’empresa número 1 en el sector.

Solament prou contactar-los i deixar tot a les seves mans, ells ho faran per tu amb la major eficàcia, en el menor temps possible i fins a resoldre qualsevol inconvenient que pugui sorgir durant el procés de desocupació. És important esmentar, que són una empresa de buidatge homologada, amb tots els certificats i permisos, corresponents a les exigències legals.

buidatge de pisos

Estan a la teva sencera disposició els 365 dies de l’any, així que si necessites realitzar un buidatge d’urgència, ells són la millor opció doncs poden fer-ho en menys de 24 hores. Això els és possible gràcies al fet que buidat de cases a Malgrat de Mar compten amb personal molt bé qualificat, dels quals compten amb un equip determinat per a cada tasca.

Els espais on es desembolica buidatge de pisos a Malgrat de Mar són cases, oficines, pisos, xalets, hospitals, hotels, col·legis, restaurant, bars, locals comercials, pensions, garatges, parcel·les, naus industrials, empreses vàries i fàbriques. Aquesta varietat també es fa present quant als objectes que retiren, aquests són enderrocs, escombraries, estris i restes de treballs de jardineria.

Igual que fusta, paper, cartró, ferro, plàstic, taulons, mobles vells, roba, catifes, parts de computadora, electrodomèstics danyats i màquines fora de funcionament. Fins i tot, com a part del seu compromís mediambiental, tot és portat a punts verds perquè siguin tractats i després reciclats. Evitant així el dany en la naturalesa.

Quant als preus, tots són els més econòmics, a pesar que cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada, doncs com a treballs extres netegen, desinfecten i pinten. Si desitges obtenir el teu pressupost, solament ingressa a la pàgina web i omple el formulari que allí es troba, també és vàlid que et comuniquis als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitis les oficines situades a Malgrat de Mar, 08380.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button