Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Malla

Realitzar un buidatge pot ser una tasca bastant complexa, perquè això es converteixi en una mica més simple i pugui ser efectuat en les millors condicions, amb resultats favorables, el millor és contractar els serveis d’una empresa, per exemple, buidatge de pisos a Malla.

Ells són un grup homologat, ja que posseeixen els certificats i permisos corresponents, també compten amb un grup de professionals amb excel·lent capacitació. D’igual manera, ressalten per la seva excel·lent disponibilitat, doncs treballa els 365 dies de l’any i també tenen capacitat de dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

Ara bé, els espais on es desemboliquen són cases, oficines, xalets, parcel·les, pisos, garatges, habitacions, pensions i hotels. També restaurants, hospitals, col·legis, empreses de qualsevol tipus, naus industrials, fàbriques, entre altres.

D’aquests llocs realitzen el retir de mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament, estris i parts de computadora desactualitzades. Així com també roba, catifes, teles, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, plàstic, fusta, ferro, cartró i paper.

És important esmentar, tots els objectes retirats reben el tractament indicat, per finalment ser reciclats o reutilitzats, doncs para això són transportats fins a punts verds o abocadors amb la corresponent autorització. Això permet contribuir amb la cura i conservació del medi ambient.

Com si fos poc, tots els preus de buidatge de pisos Malla, són els més baixos de tot el sector, a pesar que cada assistència representa el pagament d’una tarifa determinada, així mateix, fan lliurament de la corresponent factura, una vegada finalitzen els treballs de buidatge, com a mostra de la seva transparència i responsabilitat.

Si desitges buidar el teu pis amb ells, sol·licita el teu pressupost ajustat a les necessitats personals, per a això brinden un formulari que es troba a la seva pàgina web i ha de ser completat, aportant certa informació.

Altres mètodes d’obtenir aquesta cotització o qualsevol altra classe d’informació, són cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. També és vàlid visitar les oficines situades a Malla, 08522. Allí el personal sempre espera amb la millor disposició per respondre a qualsevol pregunta i aclarir dubtes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button