Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Manlleu

Gens millor que trobar aquest lloc que volem llogar o comprar en les millors condicions, completament net i com a nou. Algunes vegades cal estar a l’altre costat i ser els propietaris o venedors. Perquè tot sorgeixi de la forma indicada, es fa indispensable comptar amb l’assistència de buidatge de pisos a Manlleu.

Buidatge de cases a Manlleu són un grup de professionals que es dediquen a desocupar espais com a oficines, pisos, garatges, habitacions, pensions, locals comercials, naus industrials, fàbriques i uns altres. Ells ofereixen una atenció personalitzada a cadascun dels seus clients, així que es dirigeixen fins al lloc, una vegada contactats i amb la major puntualitat.

buidatge de pisos

Fins i tot, estan a la seva completa disposició els 365 dies de l’any, igual que durant les 24 hores del dia. Això vol dir, que en casos on sigui necessari un servei de buidatge amb urgència, ells estaran allí per resoldre-ho. Així mateix, duen a terme el retir d’electrodomèstics, màquines que estan fora de servei, parts de maquinari de computadores, roba, catifes, estris, mobles vells o danyats.

També, deixalles de jardineria, restes o enderrocs i materials com a cartró, paper, fusta i plàstic. Al mateix temps, realitzen tasques de buidatge, en casos d’incendis, inundacions i quan es fa present la síndrome de Diògenes. Al seu torn, estan en la disposició d’executar treballs de neteja, desinfecció i pintura, com a accions extra.

Cal destacar, que tenen un compromís ambiental, i és per això que tot el material retirat és portat a abocadors que posseeixen la deguda autorització, també a punts verds perquè siguin tractats i reciclats. Tot sense causar el mínim impacte a l’ambient. Uns altres dels importants atributs de Buidatge de pisos a Manlleu, és que són una empresa homologada.

Lliuren factura, una vegada acabat el seu treball i ofereixen els preus més econòmics del sector, a pesar que cada servei representa un pagament específic. Si desitja consultar el seu pressupost, pot omplir el formulari a la seva pàgina web, cridi als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O visiti les seves oficines a Manlleu, 08560. Allí tot el personal estarà esperant-li per respondre les seves preguntes i inquietuds.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button