Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Manresa

Buida ja el teu immoble amb l’ajuda de buidatge de pisos a Manresa, la millor empresa de tot el sector. Ells s’encarreguen de tots els detalls de la desocupació i fins a resoldre qualsevol possible inconvenient que es pugui presentar. Tan sols contacta’ls i apreciaràs la seva qualitat de servei des del primer moment.

Per a això, pots començar sol·licitant el teu pressupost, ells ho fan amb base en les teves necessitats o requisits. Tan sols has de completar el formulari que es troba a la seva pàgina web, d’igual manera ofereixen altres vies, sent aquestes els seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i les seves oficines situades a Manresa.

buidatge de pisos

Ara bé, els espais on duen a terme els seus treballs són cases, oficines, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, bars, restaurants, naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus. Quant als objectes que retiren són mobles vells, electrodomèstics danyats i maquinària fora de servei.

També tela, roba, catifes, taulons, enderrocs, escombraries restes de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Com a serveis secundaris, realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura amb els materials de la més alta qualitat.

Entre altres característiques de buidatge de pisos a Manresa, destaca que són una empresa homologada, ja que posseeixen tots els certificats i permisos necessaris per treballar. Com si fos poc estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, quan són casos d’urgència.

Els seus preus són els millors, doncs a pesar que cada assistència de buidatge ha de ser cancel·lada, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. Cal destacar, que una vegada acaben els seus treballs, fan lliurament de la corresponent factura.

També destaca la seva gran responsabilitat i compromís quant a la cura del medi ambient. Per a això, s’encarreguen de portar tot fins a punts verds o abocadors que posseeixen l’obligatòria autorització, una vegada allí són sotmesos a processos adequats, perquè puguin ser reciclats o reutilitzats, segons cada material. També es fan presents en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes. Són simplement els millors.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button