Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Marganell

Vendre o llogar una propietat poden ser les negociacions més senzilles i reeixides, quan es compta amb l’excel·lent suport de buidatge de pisos a Marganell. Ells són una empresa especialitzada en la prestació d’aquests serveis, són ràpids, eficients i ofereixen els preus més baixos, millor impossible.

Així mateix, buidat de pisos a Marganell estan completament homologats, així que compten amb tots els requisits, certificats i permisos que exigeixen les lleis i els ajuntaments. Brinden a tots els seus clients la millor atenció personalitzada, atenen les seves inquietuds i fins s’encarreguen de trobar solucions als problemes que puguin presentar-se relacionats amb el buidatge.

buidatge de pisos

En aquest ordre d’idees, tenen una excel·lent disponibilitat, doncs treballen els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Quant als espais on desenvolupen els seus serveis de buidatges, són cases, pisos, habitacions, parcel·les, pensions, habitacions, garatges, bars i restaurants.

També hotels, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques. En aquests llocs realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, teles, catifes, parts de computadores desactualitzades, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, estris i deixalles de jardineria. Igual que enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartró, ferro, plàstic i fusta.

Cal destacar, tots aquests objectes són portats fins a punts verds amb l’objectiu que siguin reciclats, doncs allí reben el tractament indicat. Aquesta acció permet contribuir amb la cura del medi ambient.

Entre altres coses, buidat de cases a Marganell també duu a terme alguns serveis extra, com a tasques de neteja, desinfecció i pintura, emprant els millors materials, de major qualitat i durabilitat. Fins i tot, es pot comptar amb ells en casos de reformes d’obres, quan es produeixen incendis, inundacions i reformes d’obres.

Els preus són els més accessibles del mercat, a pesar que cada assistència sol·licitada representa el pagament d’una suma determinada. Per accedir al pressupost solament és necessari ingressar al seu portal web i allí completar el formulari. Ells realitzaran la cotització amb base en els requeriments personals. També es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Marganell, 08298.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button