Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Martorell

En buidatge de pisos a Martorell pot fer del seu buidatge la tasca més senzilla, doncs ells s’encarreguen d’absolutament tot el treball. Són una empresa confiable, sòlida i professional. La seva experiència els ha permès posicionar-se com els primers en el sector, i són els qui ofereixen el millor servei.

Tenen una visió molt clara, i fan molta èmfasi en la responsabilitat, compromís i atenció personalitzada a cadascun dels seus clients. Busquen resoldre qualsevol inconvenient i brindar les solucions més ràpides. Són simplement un grup de professionals excel·lentment capacitats per a cadascuna de les tasques.

buidatge de pisos

Acudeixen a cases, pisos, oficines, pensions, habitacions, garatges, restaurants, bars, locals comercials, hospitals, empreses i naus industrials. Retiren des de mobles, electrodomèstics, estris, màquines en desús, roba i catifes. Fins a enderrocs productes d’inundacions i incendis i restes de paper, cartró, plàstic i fusta.

Cal ressaltar, que tots aquests objectes són portats fins a punts verds per al seu corresponent tractament. Allí són transformats, sigui per a activitats de reciclatge o reutilització. En cas contrari, són transportats fins a abocadors que posseeixen l’autorització per a tal fi. De qualsevol manera, busquen impedir impactes negatius en el medi ambient.

Entre altres coses i com un altre tret de la seva eficiència i compromís, ofereixen als seus clients, els preus més econòmics, a pesar que cada prestació exigeix el pagament d’una suma específica. En aquest sentit, també brinden un pressupost ajustat a la necessitat de cada usuari, per accedir a ell és molt simple.

Solament n’hi ha prou amb ingressar a la pàgina web de l’empresa i omplir allí el formulari. Altres mètodes són comunicar-se als seus nombres telefònics, 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitar les seves oficines situades a Martorell, 08760. Cal destacar, que una vegada acabades la feina de casa, lliuren la corresponent factura.

Així mateix, en buidatge de pisos a Martorell es preocupen per brindar el servei a qualsevol moment, fins i tot en casos d’urgència. Així que quan sigui necessari, realitzen buidatges en menys de 24 hores. A més, estan disponibles els 365 dies de l’any. Són una empresa completament homologada, amb tots els certificats i permisos que exigeix la llei i els ajuntaments.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button