Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Martorelles

No existeix millor empresa per realitzar la desocupació d’un espai, que buidatge de pisos a Martorelles. Ells ofereixen una atenció de primera per aconseguir la tranquil·litat dels seus clients, els seus serveis són excel·lents i la qualitat dels seus resultats no té comparació. És sens dubte la millor opció.

Per exemple, compten amb un equip de professionals molt bé capacitats, per a cadascuna de les labors que exerceixen. Estan disponibles a tot moment per brindar l’assessoria requerida, fins a poder treballar els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, si se’ls sol·licita en situacions d’urgència.

buidatge de pisos

Al mateix temps, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos requerits. Els espais que buiden són cases, oficines, habitacions, xalets, garatges, bars, restaurants, hotels, hospitals, col·legis, fàbriques i naus industrials. D’allí retiren diversos articles o objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats i màquines fora de servei.

També teles, catifes, estris, paper, cartró, ferro, fusta, plàstic, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries. Quant a la destinació de tots els objectes, són portats per buidatge de pisos a Martorelles fins a punts verds perquè rebin el tractament adequat amb finalitats de reciclatge.

És així com l’empresa contribueix a la conservació del medi ambient. En casos on es desitgi llogar o vendre, els seus serveis de neteja, desinfecció i pintura, resulten meravellosos. Són realitzats amb materials de qualitat per a un acabat d’excel·lència i han de ser sol·licitats de forma prèvia.

Pel que fa als preus, a pesar que cada sol·licitud o assistència ha de ser cancel·lada, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. Cal destacar, fan lliurament de la factura quan culminen la feina de casa.

Fan lliurament del pressupost que s’ajusta a les necessitats dels seus clients, per a això solament s’ha de completar el formulari que es troba a la pàgina web. També es pot cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar de forma directa les oficines situades a Martorelles. Sense importar la via triada, el personal sempre estarà disposat a lliurar tota la informació que se sol·liciti i a aclarir qualsevol dubte.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button