Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Masquefa

Buidatge de pisos a Masquefa és la millor empresa per desocupar qualsevol espai, doncs són un grup de professionals molt bé capacitats, els qui sempre poden resoldre qualsevol inconvenient i cap desocupació els resulta un repte que no puguin aconseguir.

Així mateix, desocupen espais com a cases, pisos, oficines, pensions, habitacions, garatges, parcel·les, xalets, bars, col·legis i restaurants. També hotels, hospitals, fàbriques, empreses de qualsevol tipus i naus industrials. Pel que fa als objectes que retiren es troben mobles vells, catifes, teles, roba i electrodomèstics.

Així com taulons, estris, parts de computadores desactualitzades, maquinària fora de servei, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries. Fins i tot materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

buidatge de pisos

La destinació de tots aquests objectes són punts verds o abocadors amb la respectiva autorització, doncs buidat de pisos a Masquefa s’encarrega de portar-los allí, perquè rebin el degut tractament amb finalitats de reciclatge. Aquesta acció permet contribuir amb la cura i conservació del medi ambient i impedir la seva destrucció.

Ara bé, entre algunes de les característiques d’aquesta empresa, destaca que està completament homologada, ja que posseeix tots els certificats i permisos necessaris segons el marc de les lleis i els ajuntaments.

El seu personal sempre ofereix la millor atenció personalitzada i per a la major tranquil·litat i comoditat de tots els seus clients, doncs es troben treballant els 365 dies de l’any i duen a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

En situacions determinades per les inundacions, incendis i reformes d’obres, ells es fan presents per realitzar buidatges d’espais, igual que en casos de menor complexitat com a reformes d’obres. Si el client ho desitja, també poden fer tasques de neteja, desinfecció i pintura, solament han de ser sol·licitades de forma prèvia.

Pel que fa als preus, tots són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Per obtenir informació, es poden contactar a través dels nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines situades a Masquefa, 08783. Per obtenir el pressupost, solament fa falta completar el formulari que es troba a la seva pàgina web.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button