Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Matadepera

Si vius a Matadepera i requereixes llogar o vendre el teu immoble, no has de preocupar-te doncs comptes amb buidatge de pisos a Matadepera. Ells són una empresa excel·lent per al servei de retir de tots aquests objectes que antics inquilins o ocupants van deixar en el lloc, per així deixar-ho en les millors condicions.

De la mateixa manera, realitzen labors de buidatge, quan es tracta d’inundacions, incendis o l’acumulació a l’excés d’objectes i escombraries, conegut com a síndrome de Diògenes. Aquests serveis els duen a terme en cases, oficines, locals comercials, restaurants, bars, naus industrials i fàbriques.

Així mateix, retiren mobles, parts de computadores, màquines inservibles o danyades, electrodomèstics, roba, catifes, estris, restes de jardineria, cartró, fusta, paper, ferro, plàstic i enderrocs. Buidatge de pisos a Matadepera ofereix els seus serveis durant els 365 dies de l’any, és a dir que sense importar la data, sempre estan disponibles.

buidatge de pisos

També treballen les 24 hores, així que en casos de buidatges d’urgència, són els millors. Cal destacar, que posseeixen un altíssim sentit de la responsabilitat, el compromís i l’eficiència. Per aquesta raó, es preocupen per brindar l’atenció personalitzada als seus clients, proporcionant-los també la respectiva i prèvia assessoria.

A més, acudeixen al lloc amb la major puntualitat, una vegada se’ls contacti. Fins i tot, lliuren la deguda factura, després de finalitzar la feina de casa en el pis. Quant als costos, cadascun dels seus serveis representa el pagament d’una suma específica, no obstant això són els preus més econòmics de tot el mercat.

Això els posiciona com els líders del sector, doncs són professionals que donen el millor treball, amb els professionals més capacitats, en suma a les tarifes més accessibles. En summa estan completament homologats, doncs posseeixen les certificacions i permisos corresponents. A més cuiden l’impacte ambiental, portant tots els objectes fins a punts verds.

Si desitja consultar el pressupost que s’ajusta a les seves necessitats, solament ha d’omplir el formulari que es troba disponible a la pàgina web de l’empresa. També pot comunicar-se als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o dirigir-se directament a les seves oficines situades a Matadepera, 08230.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button