Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Mataro

Si el teu espai a desocupar és molt gran o tens molts objectes dels quals desitges desfer-te, no et preocupis, per a això comptes amb buidatge de pisos Mataro. Per a ells no hi ha situacions que no puguin solucionar, doncs són una empresa especialista, compromesa i responsable.

Estan homologats, ja que posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, ajustant-se a les exigències de les lleis i l’ajuntament. Tot el seu equip es conforma de professionals amb la millor capacitació, fins i tot compten amb un grup per a cada tasca en específic.

buidatge de pisos

Així mateix, estan disponibles els 365 dies de l’any i tenen capacitat de fer desocupacions d’urgència, en un temps menor a les 24 hores. Quant als espais que buiden, són cases, pisos, oficines, xalets, garatges, parcel·les, restaurants, bars, hotels, hospitals, col·legis, fàbriques, naus industrials i empreses de qualsevol tipus.

Quant als objectes que retiren es troben catifes, teles, mobles vells, taulons, roba, electrodomèstics com a neveres, rentadores i assecadores danyades. També estris, màquines que no serveixen com a aires condicionats, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Tot això és portat fins a punts verds o abocadors on reben el tractament adequat, amb la finalitat de reciclar o reutilitzar. L’objectiu d’aquesta acció és evitar danys en el medi ambient i contribuir a la seva conservació.

Com a serveis secundaris, buidat de pisos en Mataro realitza tasques de neteja, desinfecció i pintura. Això resulta molt favorable quan es desitja llogar o vendre alguna propietat. Pel que fa als costos, aquesta empresa és insuperable, doncs a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat, tots els preus són els més econòmics.

Cal destacar, es pot contractar els seus serveis de buidatge en situacions on es presenten incendis, inundacions, reformes d’obres i fins a la síndrome de Diògenes. Per obtenir el pressupost de la mà de buidatge de cases en Mataro, solament és necessari ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari.

També es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les seves oficines situades en la bella població de Mataro. No esperis més i contacta’ls.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button