Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Mediona

Buida la teva propietat sense importar les seves condicions, solament has de contractar els serveis de buidatge de pisos Mediona. Ells realitzen tot el treball en el menor temps possible, amb resultats òptims i sense ocasionar cap tipus de problemes. Per contra, els resolen i acaben amb les preocupacions dels seus usuaris.

Una vegada es formalitzen les contractacions, ells es dirigeixen fins a pisos, oficines, cases, xalets, habitacions, garatges, restaurants, col·legis i bars per realitzar el buidatge. També ho duen a terme en espais de majors dimensions com a hotels, hospitals, naus industrials i fàbriques.

buidatge de pisos

Pel que fa als objectes que extreuen, aquests poden ser mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualitzades, catifes, roba, teles i estris. Igual que màquines fora de funcionament, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Quant a les característiques que defineixen a buidatge de pisos a Mediona, destaca que són una empresa homologada, posseeix els certificats i permisos necessaris per poder dur a terme la feina de casa. També compten amb el millor equip de professionals, sempre disposats a servir i brindar la millor atenció personalitzada.

Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores. També posen a la disposició dels seus clients alguns serveis com a neteja, desinfecció i pintura, encara que de forma secundària i han de ser sol·licitades amb anterioritat.

Destaca que també tenen capacitat de realitzar desocupacions, després que es produeixen reformes d’obres, incendis, inundacions i la complexa síndrome de Diògenes, el qual tracta de l’acumulació d’escombraries i diferents objectes, fins al punt d’envair espais per complet.

Per un altra part, cada servei de buidatge que se sol·liciti ha de ser cancel·lada per complet, no obstant això, tots els seus preus són els més econòmics del mercat. També fan lliurament de la corresponent factura quan culmina

En termes de pressupost, est pot ser sol·licitat a través de la seva pàgina web, solament s’ha d’omplir un formulari amb la informació allí indicada. També cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Mediona, 8773.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button