Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Moia

Ja no tens perquè preocupar-te quan de desocupar un espai es tracta, doncs para això buidatge de pisos Moia són els millors. Ells són una empresa excel·lent, amb personal qualificat, maneig de procediments i tècniques, una excel·lent atenció en suma a la major responsabilitat i puntualitat.

Per començar, són una empresa de buidatge homologada, que compta amb tots els certificats i permisos requerits de forma legal. El seu personal és un grup de professionals enfocats a donar respatller, assessoria i la millor atenció, per això busquen resoldre qualsevol dels inconvenients que sorgeixin en el procés.

buidatge de pisos

Els espais als quals acudeixen una vegada se’ls sol·liciti són cases, oficines, xalets, pensions, habitacions, garatges, hospitals, hotels, col·legis, bars, naus industrials i fàbriques. D’allí realitzen el retir d’enderrocs, estris, roba, catifes, mobles vells, taulons, electrodomèstics que no serveixen, màquines fora de funcionament i parts de computadora.

També, fusta, ferro, plàstic, cartró i paper. És important esmentar, que tot això és portat fins a punts verds o abocadors on reben l’adequat tractament, amb la finalitat de ser reciclats o reutilitzats. Finalment, s’evita generar un dany en el medi ambient. Igualment, estan disponibles els 365 dies de l’any.

Fins i tot poden realitzar buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Buidatge de pisos Moia també acudeix en casos de reformes d’obres, incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. Quant als costos, aquesta empresa emporta la millor posició, doncs a pesar que servei sol·licitat ha de ser cancel·lat, tots els seus preus són els més econòmics del sector.

Ara, bé, com a assistències secundàries duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, sempre que així el client ho sol·liciti. Si desitges accedir a un pressupost, ells ho fan per a tu amb base en els requeriments personals. Solament has d’ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari.

També pots comunicar-te als nombres telefònics que posen a la teva disposició com 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O si prefereixes, visita de forma directa les oficines situades en Moia, 08243. Allí obtindràs tota la informació que desitgis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button