Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Moja

Les preocupacions quant a la desocupació d’un espai, ja són cosa del passat gràcies a buidatge de pisos en Moja. Ells són una empresa seriosa, molt bé establerta i sobretot confiable, es pot deixar tot a les seves mans i ells lliuren els millors resultats. Són simplement, el grup capdavanter en tot el sector.

Per exemple, compten amb cada requisit com a permisos i certificats que les lleis i els ajuntaments els exigeixen per poder treballan, és a dir, l’empresa de buidatge de cases a Moja es troba completament homologada. Així mateix, el seu personal és de primera, un grup de professionals amb la millor capacitació que sempre estan disposats a servir als seus clients.

buidatge de pisos

És per aquesta raó que realitzen una atenció personalitzada i fins a donar solucions als possibles inconvenients que puguin sorgir en el procés del seu treball. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i fan buidatges en menys de 24 hores, per atendre casos d’urgència.

Ara bé, els espais que desocupen són cases, pisos, oficines, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, xalets, restaurants i col·legis. També acudeixen a hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus.

Pel que fa al tipus d’objectes que retiren, són molt diversos, per exemple mobles vells, taulons, catifes, teles i roba. Estris, electrodomèstics vells, màquines fora de servei, parts de computadores desactualitzades, materials com a paper, cartró, plàstic, ferro, fusta, enderrocs i escombraries.

Un punt molt favorable de buidatge de pisos a Moja, és que s’encarreguen de portar tot fins a punts verds o abocadors que posseeixen l’autorització. Allí reben el tractament indicat perquè puguin ser reciclats. L’objectiu d’aquesta excel·lent acció és evitar el dany en el medi ambient.

Cal destacar, els seus preus són els més econòmics i accessibles del mercat, a pesar que cada assistència o servei sol·licitat ha de ser cancel·lat. També lliuren la factura corresponent quan acaben de prestar els seus serveis.

Per sol·licitar el pressupost, solament s’ha de completar el formulari que es troba a la seva pàgina web, també comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar de forma directa les seves oficines situades a Moja, 08734.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button