Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Mollet Del Valles

Pensar a desocupar un espai és pensar immediatament en buidatge de pisos Mollet Del Valles. Són l’única empresa que ofereix el millor servei, amb resultats insuperables, l’atenció més personalitzada i els preus simplement insuperables. Ja no has de pensar més, simplement contracta’ls i deixa tot a les seves mans.

Tot el personal està degudament capacitat i per a cada assignació o servei compten amb un grup especialitzat. Estan completament homologats, així que compten amb tots els requisits i certificats que la llei i l’ajuntament estableixen per poder dur a terme les seves activitats.

buidatge de pisos

Els espais és on es desemboliquen són cases, pisos, oficines, xalets, pensions, habitacions, parcel·les, hospitals, hotels, empreses vàries, naus industrials i fàbriques. Els objectes que retiren poden ser escombraries, enderrocs, restes de treballs de jardineria, catifes, estris, roba, electrodomèstics que no serveixen i màquines que es troben fora de funcionament.

També, fusta, cartró, paper, ferro i plàstic. És important esmentar que tot això és portat fins a punts verds i abocadors per part de buidatge de pisos a Mollet Del Valles, doncs són una empresa amb un gran sentit de la responsabilitat per la cura i la conservació de l’ambient.

En aquests espais tots els objectes reben el tractament amb finalitats de reciclatge. D’altra banda, com a serveis secundaris duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, sempre que el client ho necessiti. Així mateix, ofereixen el seu servei de buidatge en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la coneguda síndrome de Diògenes.

Fins i tot, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència en un lapse menor a 24 hores. Quant als costos, totes les assistències han de ser cancel·lades, en contrast els preus són els més econòmics i accessibles.

També, ofereixen un pressupost que a més realitzen amb base en les teves exigències o necessitats. El pots obtenir a través de la seva pàgina web, solament has d’omplir el formulari que allí es troba. D’igual manera, pots comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitar les oficines situades a Mollet Del Valles, 08100. Contacta’ls, no et penediràs.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button