Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Monistrol D´Anoia

Un buidatge s’ha de dur a terme, sota les millors condicions, ha de ser en el menor temps, sense causar molèsties als veïns, amb ajuda de les eines i tècniques adequades i per descomptat que tot el retirat tingui una destinació propícia. Al mateix temps, això és possible de la manera senzilla, solament n’hi ha prou amb contractar els serveis de buidatge de pisos Monistrol D´Anoia.

En aquesta empresa de buidatges compten amb professionals i especialistes, així que no existeix un espai que no puguin buidar, no hi ha situació en la qual no puguin estar a l’altura. Per a cada labor compten amb un grup determinat que a tot moment busca la tranquil·litat dels seus clients. Per això, brinden el respatller i assessoria necessaris més l’atenció directa i personalitzada.

buidatge de pisos

A més, buidat de pisos en Monistrol D´Anoia estan homologats, això vol dir que compten amb tots els certificats i permisos requerits per les lleis i l’ajuntament. Estan amb total disponibilitat els 365 dies de l’any, a l’una que poden realitzar buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Fins i tot, acudeixen a desocupar els espais en casos de reformes d’obres.

Així com també quan es produeixen incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense mesura, arribant a envair un immoble per complet.

Quant als espais que desocupen són cases, oficines, pisos, empreses vàries, naus industrials, fàbriques, hotels, hospitals, col·legis, locals comercials, restaurants, bars, parcel·les, pensions, entre altres. Els objectes que retiren són rentadores, cuines, neveres, assecadores i qualsevol altre electrodomèstic que estigui fora de servei.

Igualment, enderrocs, escombraries, restes de jardineria, paper, cartró, fusta, plàstic, ferro, estris, roba, catifes, taulons i mobles vells. És important esmentar que la destinació d’aquests articles són punts verds o abocadors, doncs allí reben el tractament corresponent perquè puguin ser reciclats.

Els preus són els més econòmics del mercat i si desitges el teu pressupost, solament omple el formulari que es troba a la pàgina web. També crida als seus nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita les oficines situades en Monistrol D´Anoia, 08770.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button