Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Monistrol De Montserrat

Estàs pensant a buidar la teva propietat? En buidatge de pisos Monistrol de Montserrat ens encarreguem de tot. Som l’empresa capdavantera en el sector, doncs la nostra qualitat de servei, compromís i eficàcia ens han portat a l’èxit.

Estem completament homologats, posseïm els certificats i permisos pertinents, per poder dur a terme la nostra labor. Buidem cases, habitacions, garatges, col·legis, hospitals, pensions, restaurants, bars, fàbriques, naus industrials i qualsevol empresa. Retirem mobles, màquines que es troben fora de servei, estris, electrodomèstics, roba, catifes i parts de computadora.

buidatge de pisos

Fins i tot, prestem el nostre servei en aquells immobles on s’han dut a terme reformes o reconstruccions, per recollir enderrocs o deixalles. També, en situacions difícils, on s’han presentat inundacions i incendis. Fins a quan es fa present el síndrome de Diògenes, que es tracta de l’acumulació en una gran quantitat d’escombraries i diferents objectes.

Això es deu al fet que comptem amb personal degudament capacitat per a cada tasca, en suma a les eines pertinents. És important ressaltar, que portem tot el material retirat fins a punts verds. És a dir, que reben el tractament adequat segons cada material. Poden ser reciclats o reutilitzats, segons sigui el cas.

En defecte d’això són portats fins a abocadors que posseeixen el permís corresponent. Tot això amb l’objectiu d’evitar l’impacte ambiental negatiu. Quant a les tarifes, cada servei contractat té la seva suma específica. Però tots els nostres preus són els més econòmics del mercat. Fins i tot, brindem un pressupost previ ajustat a les necessitats dels clients.

Per a això solament n’hi ha prou amb ingressar a la nostra pàgina web. Allí trobaran un formulari, una vegada ple enviarem la informació. També és vàlid cridar a les nostres línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar-nos en les oficines situades a Monistrol de Montserrat, 08691.

Allí estarem a la seva disposició per aclarir qualsevol dubte o pregunta. Cal destacar, que una vegada hàgim acabat els nostres serveis, fem lliurament de la factura corresponent. Igualment, treballem cada dia de l’any, i fins a les 24 hores. És a dir, que en cas d’urgències, en buidatge de pisos a Monistrol de Montserrat, som els millors.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button