Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Monistrolet

En la bella població de Monistrolet, realitzar negociacions com llogar o vendre una propietat és molt senzill, doncs es pot comptar amb buidatge de pisos Monistrolet. Ells són una empresa responsable i compromesa. Ells buiden diferents espais, deixant-los amb el millor aspecte pels qui seran els propers ocupants o compradors.

Són molt responsables i puntuals, doncs arriben fins al lloc una vegada se’ls sol·liciti. Realitzen el retir de parts de computadores, màquines que estiguin fora de funcionament i qualsevol electrodomèstic que estigui danyat. També mobles vells, catifes, teles, escombraries, deixalles de jardineria, enderrocs, fusta, ferro, plàstic, paper i cartró.

buidatge de pisos

Això ho realitzen en cases, oficines, pisos, xalets, restaurants, habitacions, hotels, hospitals, bars, parcel·les, garatges, naus industrials i fàbriques. Fins i tot, tenen la capacitat de realitzar desocupacions on s’han realitzat reformes d’obres o produït incendis, inundacions, i la coneguda síndrome de Diògenes.

Així mateix, és que estan disponibles els 365 dies de l’any i fins a poder realitzar buidatges d’urgència en menys de 24 hores. És important ressaltar que són una empresa homologada, amb tots i cadascun dels certificats, requisits i permisos al dia, segons l’establert per les lleis.

Cal destacar, que si el client ho requereix i sol·licita de forma prèvia, també poden realitzar labors de pintura, neteja i desinfecció, doncs són serveis secundaris. Quant als preus, totes les tarifes són les més accessibles del mercat, a pesar que cada servei de buidatge ha de ser cancel·lada.

Entre altres coses, ressalten els beneficis de buidatge de pisos en Monistrolet, doncs com a pas previ brinden la millor assessoria als seus clients, a través de l’atenció personalitzada. També lliuren el pressupost, aquest es demana amb solament ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari, subministrant la informació sol·licitada.

D’igual forma, és totalment vàlid cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les seves oficines situades en Monistrolet, 8243. Com a mostra de la seva responsabilitat i transparència, fan lliurament de la factura, una vegada culminin tots els serveis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button