Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Montclar

Desocupa la teva casa, pis, oficina, xalet, pensió, bar, restaurant, local comercial, hospital, hotel, col·legi, nau industrial, fàbrica o empresa amb els millors, ells són buidatge de pisos a Montclar. El seu servei és insuperable, ho fan en el menor temps i sense contratemps, solament has de contactar-los i ells faran tot per tu.

En primer lloc, són una empresa homologada que posseeix tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei. Estan en total disponibilitat els 365 dies de l’any, fins i tot duen a terme buidatges d’urgència, on el temps requerit és menys de 24 hores. Una de les seves majors fortaleses és que sempre busquen donar atenció personalitzada.

buidatge de pisos

D’aquesta forma els clients reben el respatller i assessoria que requereixen, així que se senten en confiança i deixen tot en mans d’aquesta sòlida empresa. Quant al material o objectes que retiren es troben electrodomèstics que no serveixen, parts de computadores, màquines fora de funcionament, mobles, taulons, roba i catifes.

També, estris, enderrocs, escombraries, desaprofitaments de jardineria, fusta, cartró, paper, ferro i plàstic. Ressalta el fet que buidat de pisos a Montclar porta tot això fins a punts verds o abocadors, en aquests espais són sotmesos a certs procediments, per finalment ser reciclats, és així com s’evita causar algun dany en el medi ambient.

També ofereixen els seus serveis de buidatge en situacions com a incendis i inundacions, igual que en reformes d’obres i la coneguda síndrome de Diògenes. Quant a les tarifes, tots els preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada contractació ha de ser cancel·lada.

Com a serveis extres o secundaris poden fer labors de neteja, desinfecció i pintura, això resulta molt favorable per a aquelles situacions on es pensa llogar o vendre, doncs permet que les negociacions es donin de forma més ràpida.

Si desitges el pressupost de mà d’aquesta gran empresa de buidatge, solament entra a la seva pàgina web i en línia completa el formulari que allí es troba. Encara que també pots comunicar-te als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitar les oficines situades a Montclar, 08605.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button