Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Montesquiu

Perquè el buidatge de qualsevol propietat no es converteixi en una preocupació, és ideal cridar a buidatge de pisos Montesquieu, doncs són experts en aquest tipus de servei. Tenen la capacitat de fer el treball en el menor temps possible, garantint sempre resultats de qualitat.

Una vegada realitzades les contractacions, es dirigeixen fins a cases, xalets, pisos, oficines, pensions, habitacions i garatges. També fàbriques, naus industrials, restaurants, hospitals, empreses vàries, entre altres. Allí realitzen el retir de mobles vells, estris, electrodomèstics danyats, parts de computadora i màquines fora de servei.

buidatge de pisos

Igual que teles, roba, catifes, deixalles de jardineria, escombraries, paper, ferro, plàstic, cartró i fusta. Ara bé, un dels millors beneficis de comptar amb els serveis de buidatges d’aquesta empresa, és que no solament s’encarreguen de retirar els objectes, també s’encarreguen de portar-los fins a punts verds i abocadors.

Això amb la finalitat que siguin reciclats, a través de procediments i tècniques adequades, d’aquesta forma, s’evita causar algun impacte negatiu al medi ambient. És necessari esmentar, que buidat de pisos a Montesquieu és una empresa homologada, ja que compta amb tots els certificats i permisos respectius.

Com a serveis secundaris, realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura. Solament han de ser sol·licitats de forma prèvia i representen el pagament d’unes tarifes determinades. En aquest sentit, malgrat això, tots els preus que ofereix l’empresa són els més accessibles del mercat. Així que no hi ha dubte, que són la millor opció per buidar qualsevol lloc.

A més, brinden assessoria i fan lliurament del pressupost respectiu, ara per accedir a ell és molt simple, solament es tracta de visitar el seu portal web i allí completar el formulari, posteriorment ells enviaran aquesta cotització, ajustada a les exigències o necessitats personals.

Altres formes d’accedir a aquesta informació o qualsevol altra és a través de les seves línies telefòniques 93 450 37 48 i 627 29 86. D’altra banda, si es desitja una atenció encara més personalitzada, es pot acudir a les seves oficines, situades en la bella població de Montesquieu, on el personal sempre espera amable per servir-li quan ho necessiti.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button