Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Montgat

Per a buidatge de pisos Montgat no hi ha impossibles. Quan es tracta de buidar diferents espais, ells són els millors. Els anys d’experiència i el seu excel·lent servei els han portat a ocupar el primer lloc de tot el sector. Brinden una gran confiança als seus clients i els qui aposten per ells, sempre es porten els millors resultats.

Si estàs pensant a buidar la teva casa, pis, local comercial, fàbrica, nau industrial, restaurant, bar o empresa, ells són els indicats. Fins i tot, duen a terme aquesta labor en hospitals i col·legis. També en qualsevol lloc on s’hagin realitzat reformes o reconstruccions o on s’hagin ocasionat desastres naturals com les inundacions i en el cas contrari, incendis.

buidatge de pisos

Cal destacar, que en algunes circumstàncies, algunes persones amb certs inconvenients arriben a acumular una enorme quantitat d’objectes o escombraries. En aquests casos, buidat de pisos a Montgat, també desenvolupen els seus serveis. Ells retiren màquines que es troben danyades o fora de servei, electrodomèstics, parts de computadores i mobles vells.

També, estris, roba, catifes, deixalles de jardineria, enderrocs i restes de materials com a cartró, paper, fusta i plàstic. Un gran punt positiu quant a aquesta empresa, és que tots els objectes retirats són portats fins a punts verds, perquè allí siguin correctament tractats i evitar així un impacte ambiental negatiu.

Així mateix, compten amb els certificats i permisos obligatoris i estan homologats. Brinden atenció personalitzada i directa amb els seus clients, alhora que treballen els 365 dies de l’any i estan disponibles en casos d’urgència. Per realitzar buidatges en menys de 24 hores, per exemple.

També, estan en la capacitat de brindar serveis de neteja, desinfecció i pintura, si el client així ho sol·licita. Ara bé, quant al pressupost, els seus preus són els més econòmics del mercat. Si necessita accedir al seu pressupost, pot fer-ho ingressant a la pàgina de buidatge de locals a Montgat i allí omplir el formulari.

Al mateix temps, es poden visitar les seves oficines a Montgat, 08390. O comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Tot el personal estarà disposat a resoldre les seves inquietuds i respondre a totes les seves preguntes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button