Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Montmajor

Per a buidatge de pisos Montmajor no existeix algun espai que no pugui ser buidat, no importa la grandària, condicions o la quantitat d’objectes a extreure, doncs compta amb tot el necessari per realitzar-ho i brindar els millors resultats. Això es deu al fet que són la millor empresa de tot el sector.

Entre els seus beneficis es troben que són una empresa de buidatge completament homologada, posseeixen tots els certificats i permisos que exigeixen les lleis i l’ajuntament. El seu personal està degudament capacitat, doncs compten amb el coneixement de tècniques i eines requerides. Així mateix, està a la teva sencera disposició els 365 dies de l’any.

buidatge de pisos

Com si fos poc, si el teu és un buidatge d’urgència, ells també poden fer-ho en menys de 24 hores. Ara bé, els espais en els quals s’exerceixen són cases, oficines, xalets, habitacions, garatges, pensions, parcel·les, locals comercials, restaurants, bars, empreses, naus industrials i fàbriques.

D’aquests diversos llocs extreuen també diferents objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, taulons, roba, catifes, estris, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, fusta, cartró, paper i plàstic. És important destacar, que tot és reciclat.

Doncs aquests objectes són portats fins a punts verds on són sotmesos als processos corresponents. L’objectiu és impedir causar algun impacte negatiu en el medi ambient i així contribuir a la seva cura.

De la mateixa forma, es fan presents en situacions d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes. Duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud del client.

Quant als preus són un dels seus millors atributs, doncs totes les tarifes són les més baixes i econòmiques del mercat. A més fan lliurament de la corresponent factura una vegada culminin els seus serveis de buidatge.

D’altra banda, buidat de pisos a Montmajor en la seva atenció personalitzada, fa lliurament del pressupost que s’ajusta a les teves necessitats o requeriments. Per obtenir-ho solament has d’ingressar a la seva pàgina web i omplir el formulari que allí trobaràs. En defecte d’això, doncs comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Montmajor, 08612.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button