Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Montmaneu

No esperis més temps i oblida’t de les complicacions, solament confia en buidatge de pisos Montmaneu, ells s’encarreguen de tot el relacionat amb la desocupació del teu pis. Són responsables, eficients i fan el seu treball en el menor temps possible, això es deu al fet que són professionals a l’àrea.

Així mateix, estan disponibles els 365 dies de l’any i tenen la capacitat de dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Com si fos poc, la seva atenció al client és una de les seves millors característiques, doncs a tot moment és personalitzada, amb la finalitat de donar la millor assessoria i respatller.

buidatge de pisos

Ara bé, aquesta gran empresa buida espais com a pisos, xalets, oficines, parcel·les, pensions, habitacions, garatges, cases i col·legis. Així com també hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus. Pel que fa als objectes que retiren, es destaquen mobles vells, electrodomèstics danyats i parts de computadores desactualitzades.

També, estris, roba, catifes, teles, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, màquines fora de servei i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Ressalta el fet que buidat de pisos a Montmaneu s’encarrega de portar tot fins a punts verds, amb la finalitat que siguin reciclats o reutilitzats.

Aquesta important acció permet contribuir amb la conservació del medi ambient. D’altra banda, alguns dels serveis secundaris que l’empresa està en capacitat de prestar, són labors de neteja, desinfecció i pintura. Solament han de ser sol·licitats de forma prèvia i representen la cancel·lació d’altres tarifes.

No obstant això, tots els seus preus són els més econòmics del mercat i fan lliurament de la factura respectiva, una vegada finalitzen els seus treballs en el lloc. També es pot comptar amb la seva assistència en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i casos de menor complexitat com la síndrome de Diògenes.

Sol·licita ja el teu pressupost de la mà de buidatge de cases a Montmaneu i obtingues els millors resultats, solament has de visitar la seva pàgina web i completar allí el formulari. També es pot cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Montmaneu, 08717.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button