Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Montmany

Per realitzar el buidatge d’un espai, la millor idea és buscar l’ajuda i respatller d’una empresa especialitzada, tal és el cas de buidatge de pisos a Montmany. Ells són un grup molt bé consolidat que ha aconseguit reunir anys d’experiència i trajectòria, fins a convertir-se en els líders d’aquesta àrea.

Per començar, estan completament homologats i posseeixen tots els certificats i permisos corresponents segons les exigències de les lleis i l’ajuntament. Compten amb el millor equip, format per professionals amb excel·lent capacitació i compromesos amb el seu treball. A tot moment busquen la tranquil·litat dels seus clients i és per això que els brinden la millor atenció personalitzada.

buidatge de pisos

També, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, per cobrir situacions d’urgència, fins i tot si es tracta d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes o casos més simples com a reformes d’obres, també duen a terme els seus treballs.

Ara bé, aquests serveis de buidatge són prestats en espais com a cases, oficines, pisos, habitacions, garatges, parcel·les i pensions. Igual que en restaurants, locals comercials, bars, hotels, hospitals, naus industrials, col·legis, empreses vàries i fàbriques.

En aquests espais realitzen l’extracció de variats objectes com a mobles vells, estris, taulons, catifes, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de servei i parts de computadores desactualitzades. A més, de cartró, paper, plàstic, ferro i fusta.

És important esmentar, que tot és portat fins a punts verds o abocadors amb la corresponent autorització, perquè siguin reciclats. Aquesta és l’aportació de buidatge de pisos en Montmany quant a la conservació de l’ambient.

Si es tracta de costos, ells són insuperables, doncs a pesar que cada servei representa el pagament d’una quota específica, tots els preus són els més econòmics del mercat. Per accedir al pressupost, que a més realitzen amb base en les teves necessitats, solament ingressa a la pàgina web i allí completa el formulari.

També és oportú comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Montmany. Allí tot el personal respondrà a qualsevol pregunta, dubte o interrogant.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button