Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Montmelo

En la majoria de les vegades, tots pensen que realitzar un buidatge és un treball de gran complexitat. No obstant això, aquesta opinió canvia per complet quan es compta amb l’excel·lent servei de l’empresa número 1 del sector, buidatge de pisos a Montmelo. Ells són un grup de professionals que s’encarreguen de tot el que té a veure amb la desocupació del teu espai.

A més del seu personal capacitat, estan homologats amb els certificats i permisos exigits per les lleis i l’ajuntament. Els llocs on duen a terme els seus treballs són cases, oficines, xalets, habitacions, pensions, garatges, parcel·les, hotels, hospitals, col·legis, bars, restaurants, naus industrials i fàbriques.

buidatge de pisos

Entre els objectes que retiren es troben fusta, cartró, paper, plàstic, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, roba, catifes, estris, mobles, taulons, parts de computadores, electrodomèstics que no funcionen i màquines en mal estat o fora de servei.

Això és portat fins als punts verds amb la finalitat de reciclar-los, la meta d’aquesta excel·lent acció que buidat de pisos en Montmelo executa, és cuidar el medi ambient i impedir alguna operació que afecti el medi ambient.

De manera secundària, buidat de cases en Montmelo ofereixen altres serveis com a neteja, desinfecció i pintura, si el client així ho necessita. També realitzen la desocupació d’espais en situacions on es produeixen incendis i incendis, igual que quan es duen a terme reformes d’obres i es fa present la síndrome de Diògenes.

D’altra banda, un dels avantatges d’aquesta empresa de buidatge és que estan disponibles els 365 dies de l’any, igual que fan buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Quant als preus és una altra de les seves fortaleses, doncs a pesar que cada servei ha de ser cancel·lat, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat.

Si desitges el teu pressupost, solament has d’ingressar a la pàgina web i allí omplir el formulari, fins i tot ho realitzen amb base en les teves necessitats o peticions. També és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Montmelo, 08160.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button