Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Montnegre

Buidatge de pisos Montnegre és la millor opció quan es desitja realitzar un buidatge, doncs implica atendre diversos detalls importants, com el maneig d’objectes pesats i el trasllat d’aquests a través d’espais petits, com a escales. També és necessari trobar el lloc que sigui la destinació ideal d’aquests objectes.

Això pot ser complex, doncs podrien provocar cert impacte negatiu en el medi ambient, no obstant això aquesta meravellosa empresa s’encarrega que això no succeeixi. Ells són un grup de professionals molt bé capacitats, s’encarreguen del maneig correcte de tot el material extret, segons les seves característiques.

buidatge de pisos

Per a això, buidat de cases en Montnegrese encarreguen de portar-los fins a punts verds o abocadors amb la finalitat que siguin reciclats i així contribuir amb la cura i conservació del medi ambient. Així mateix, buidat de pisos a Montnegre ofereix el millor servei, a través de l’atenció personalitzada i el tracte directe amb cadascun dels seus clients.

Com si fos poc, treballen els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatges en menys de 24 hores, per atendre casos d’urgència. Quant als espais que buiden, aquests poden ser pisos, cases, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, garatges i col·legis. Així com també naus industrials, empreses vàries, fàbriques, hotels i hospitals.

Pel que fa als objectes que extreuen són mobles vells, electrodomèstics danyats, estris, parts de computadores desactualitzades, màquines fora de servei, catifes, teles i roba. Igual que enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i materials com a cartró, paper, plàstic, ferro i fusta.

Uns altres dels seus serveis són les assistències quant a neteja, desinfecció i pintura, encara que aquestes assistències són de caràcter secundari o extra i han de ser sol·licitades de forma prèvia. Els seus preus són els més accessibles de tot el mercat, a pesar que cada servei de buidatge contractat ha de ser completament cancel·lat.

Sol·licita ja el teu pressupost, amb solament ingressar al seu portal web i allí completar el formulari. També és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Montnegre, 08029.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button