Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Montornes Del Valles

Algunes tasques com realitzar el buidatge d’un lloc, pot ser més complex del que sembla. Allí influeixen molts factors, com la quantitat d’objectes a retirar, la seva grandària, pes i el lloc a través del com han de ser transportats. Fins i tot, pensar en la destinació dels mateixos pot representar un repte. No obstant això, existeix una solució i és buidatge de pisos Montornes Del Valls.

Aquesta és l’empresa número 1 en el sector, doncs el seu compromís, excel·lent tracte amb el client, eficiència, responsabilitat i qualitat de servei els han conduït fins a aquesta posició. Són els millors en el camp, compten amb tots els certificats necessaris i els permisos obligatoris.

buidatge de pisos

Es proposen brindar un tracte personalitzat amb els seus clients, a tot moment. Allí donen l’assessoria necessària i resolen les seves inquietuds. Quant als espais de buidatge de pisos, destaquen les cases, oficines, garatges, habitacions. També locals comercials, naus industrials, fàbriques i qualsevol empresa que així ho sol·liciti.

Retiren des d’enderrocs, deixalles de jardineria, plàstic, paper i cartró fins a mobles, electrodomèstics, estris, roba, catifes i màquines en desús. Cal destacar, que realitzen aquestes labors en qualsevol època de l’any, els 365 dies i les 24 hores. Així que en cas de buidatges urgents, són els millors.

Al mateix temps, poden dur a terme treballs relacionats amb la neteja, desinfecció i pintura. Un gran tret de buidatge de cases en Montornes Del Valls, és que els seus preus són els més econòmics de tot el mercat, a pesar que cada servei implica una suma específica. Al mateix temps, una vegada finalitzat el treball, fan lliurament de la factura corresponent.

D’altra banda, porten tots els objectes retirats fins a punts verds on són degudament tractats, per al seu reciclatge o reutilització. En aquest sentit, reflecteixen la seva gran responsabilitat, especialment en matèria de cures amb l’ambient. Si vols accedir al teu pressupost, consulta-ho a través del formulari a la seva pàgina web.

També, pots cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o acostar-te fins a les seves oficines, situades en Montornes Del Valls, 08170. De qualsevol forma, tot el personal sempre estarà esperant per atendre’t de la millor manera.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button