Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Montseny

Realitza el buidatge del teu pis amb els millors i no et preocupis per gens, ells s’encarreguen de tot el procés, brindant resultats de qualitat, són l’empresa número 1 en el sector, ells són buidatge de pisos al Montseny.

Són una empresa sòlida, consolidada i molt bé establerta, compten amb el millor personal degudament qualificat que a més brinda la millor atenció, directa i personalitzada. Doncs a tot moment, busquen que els seus distingits clients rebin la millor assistència, respatller i assessoria, en summa al fet que qualsevol dels seus inconvenients pugui ser resolt.

buidatge de pisos

En aquest mateix ordre d’idees, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència en un temps menor a les 24 hores. Les propietats on realitzen els seus treballs són cases, oficines, pisos, habitacions, xalets, pensions, parcel·les, hotels, col·legis, hospitals, naus industrials i fàbriques.

Quant als objectes que extreuen són mobles, taulons, neveres, cuines, assecadores i altres electrodomèstics que estiguin fora de servei. Màquines com a aires condicionats que no serveixin, parts de computadores, estris, roba, catifes, fusta, cartró, paper, plàstic, escombraries, enderroc i restes de treballs de jardineria.

Un gran punt quant a aquesta part del procés, és que buidat de pisos a Montseny s’encarrega de portar tot fins a abocadors amb la corresponent autorització o punts verds, amb la finalitat que rebin el tractament adequat per finalment reciclar-los. Aquesta acció permet cuidar el medi ambient i no causar cap dany en ell.

És important esmentar que aquesta empresa de buidatge també pot ser contractada en casos d’incendis, inundacions i quan requereixis fer reformes d’obres i retirar tots els enderrocs. Fins i tot, estan disponibles quan es manifesta la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en la reunió d’una enorme quantitat d’objectes i escombraries, fins al punt d’envair els espais per complet.

Quant als preus són els més baixos del mercat. Per accedir al pressupost solament has d’ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari, cridar als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Montseny, 08469.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button